keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Viimeiset joulukortit

Joulukorttirumba on viimein tämän vuoden osalta ohi. Eikä yhtään liian aikaisin, sillä huomennahan on viimeinen päivä postittaa kortit edullisemmilla joulumerkeillä. Inspiraatio alkoi olla vähän hukassa loppua kohti, mutta sain kuin sainkin aikaiseksi riittävästi kortteja. 


Tämän vuoden joulukorteissa tuli käytettyä paljon Lili Of The Valleyn valmiiksi väritettyjä leimakuvia ja tästäkin kortista sellainen löytyy. Taustalla oleva kuviopaperi on myöskin Lili Of The Valleyn. Kuvan ympärillä oleva kehys on leikattu Spellbindersin stanssilla. Koristeena BossKutin stanssilla leikattu joulutähti, Crealiesin stanssilla leikattuja lehtiä, Papermanian akryylitimantteja ja pari erilaista haaraniittiä.


Samalla kaavalla, mutta eri värejä käyttäen syntyi myös toinen kortti.


 Viimeisenä kortti, jossa kokeilin ensimmäistä kertaa embossausta. Leimasin on Hero Artsin. Koristeena akryylitimantteja, helmitarroja, haaraniitti ja nauhaa. Kuva hieman vääristää kortin värejä, eli nauha on oikeasti fuksianpunainen. Embossaus olikin yllättävän helppoa, joten sitä täytyy ehdottomasti kokeilla pian uudelleen! :)

2 kommenttia:

 1. Oi kun kivoja kortteja! Onko noi joulutähtien osat leikelty siis kukin kerros erikseen ja sit yhdistetty?

  Pakko tunnustaa, että kielitieteilijä sisälläni värähtää ihan vähäsen. Olen elänyt ihan sovussa sen kanssa, että omnomnom on korvannut kaikki namnamit ja naminamit (sitä paitsi omnomnom kuulostaa vähemmän irstaalta, tai vähemmän Marko Bjurströmiltä, joten käytän sitä itsekin). :) Mutta onko kohokuvioinnistakin tullut nykyisin embossausta? Aina oppii jotain uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, tähden kerrokset on yhdistelty. :)

   Heh, jostain tuo embossaus on sanavarastoon tarttunut. Taitaa juontaa juurensa embossing -sanasta. Suomeksi taitaa tosiaan olla kohokuviointia. :)

   Poista