perjantai 8. helmikuuta 2013

VALMIS!

Osa teistä lukijoista ehkä muistaa syyskuun lopulla kirjoittamani postauksen, jossa kerroin alkaneeni virkata meille päiväpeittoa. Vaikka en olekaan tänne blogin puolelle kirjoitellut aiheesta sen enempää, on peittoa tullut virkattua kovin ahkerasti. Ja eilen koitti sitten vihdoin se päivä, kun sain peiton valmiiksi! Tällainen siitä tuli. :)


Kokonaisuudessaan peiton virkkaamiseen kului noin 4,5 kuukautta, koska joulukuussa en virkannut peittoa lainkaan. Yhden raidan (=4 kierrosta) virkkaamiseen meni noin 2 tuntia, joten se antanee jotain osviittaa peittoon kuluneista tunneista. :) Lankana käytin seiskaveikkaa, jota kului noin 25-30 kerää. Ihan tarkkaa määrää en osaa sanoa, koska menin jossain vaiheessa laskuissa sekaisin. Novitaa on siis tullut tämän talven aikana sponsoroitua ihan kiitettävästi. :D


Tässä on siis syy siihen, miksi blogissa on viime aikoina ollut hieman hiljaisempaa. Nyt kuitenkin pääsen vihdoin pienempien projektien pariin ja saan tänne bloginkin puolelle sisältöä hieman useammin. :)

20 kommenttia:

 1. vau, onpa hieno! :)

  onko se miten vaikea liikuteltava painonsa puolesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tuo tosiaan melko painava, mutta kyllä sen helposti saa laitettua paikoilleen. :)

   Poista
 2. Aivan mahtava! Voi vitsit kun joskus jaksais itekkin panostaa johonkin noin suureen työhön.. Tämä on kyllä upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuihan tuo aluksi melko mahdottomalta tehtävältä. En halunnut siitä mitään monen vuoden ikuisuusprojektia niin oli pakko tehdä sitä melko nopsaan tahtiin. Nyt voi kyllä hymyillä kun se on valmis. :)

   Poista
 3. Ihan mahtava! Melkoisen urakan olet saanut valmiiksi. :) Ja kyllä kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Veikkaan, ettei ainakaan ihan heti tule vastaan samanlaista. ;)

   Poista
 4. Todella upea peitto! Vitsi kun jaksaisi itsekin olla noin ahkera =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tuollaiseen tosiaan saa muutaman tunnin uhrata. Mutta ihmeen kivuttomasti se eteni telkkaria katsellessa. :)

   Poista
 5. Vau! Tosi upea. Ja sopii älyttömän hyvin noiden turkoosien tyynyjen pariksi (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo ne sopii kyllä hyvin yhteen. Mutta onneksi mustan ja valkoisen kanssa käy melkein mikä vaan, jos jossain vaiheessa tekee mieli vaihtaa. :)

   Poista
 6. Onpa hieno päiväpeitto! Ahkerasti olet saanut virkata. Ja kaunis makuuhuone teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin kyllä tykkään meidän makuuhuoneen sisustuksesta. Tuo turkoosi valikoitui tehosteväriksi vähän puolivahingossa, mutta toimii kyllä tosi hyvin. Vähän isompi se saisi kyllä olla, mutta siihen ei valitettavasti voi oikein vaikuttaa... :)

   Poista
 7. Vau, todella upea peitto! Ihan mielettömän työn olet tehnyt, ei voi kuin nostaa hattua ja korkealle! Itseltäni ei taitaisi löytyä kärsivällisyyttä moiseen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuota ei kyllä tosiaan voi suositella sellaiselle, joka haluaa saada kaiken nopeasti valmiiksi. :D Itsekin oon kyllä vähän sellainen, mutta yllättävän kivuttomasti tuo eteni telkkaria katsellessa. Eikä tullut tekemisen puute, kun aina pystyi kaivamaan tuon peiton esille. :D

   Poista
 8. Siis WAU! Aivan sitten tosi makia.

  VastaaPoista