tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pupusia

Lähetin pääsiäiskortteja ensimmäistä kertaa viime vuonna ja tänä vuonna päätin jatkaa "perinnettä". Koska pääsiäiskortteja tulee tehtyä vain muutama, olen ostanut vain yhden pääsiäisaiheisen stanssin ja se on tuo Tim Holtzin pupunen. Siksipä päätin käyttää korteissa samaa mallia, jonka kehittelin Sinellin Design Teamia varten.


Kahteen ensimmäiseen korttiin käytin DT -töistä yli jääneet keltaiset nauhat. Mulla oli viime pääsiäiseltä jemmassa samaan sarjaan kuuluvia rusetteja, joten lisäsin vielä sellaiset koristeeksi kortteihin.

 

Koska keltaista nauhaa ei riittänyt kaikkiin kortteihin, päätin käyttää lopuissa korteissa Papermanian Spots & Stripes Pastels -sarjaan kuuluvia nauhoja ja rusetteja. Pastellivärit sopiikin kivasti pääsiäiseen ja kevääseen. :)

6 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit pupukortit! Keltaiset ovat ihan superhienoja!

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia nuo pupuset! :) Jos innostaa, tempaisin käyntiin keskeneräisten käsitöiden haasteen blogissani ja haastan sut mukaan. Täältä löytyy: http://santunmaja.blogspot.fi/2013/03/keskeneraisten-kasitoiden-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kävinkin jo äsken lukemassa ton sun postauksen. Osallistuisin muuten, mutta mulla ei itseasiassa oo mitään keskeneräistä työtä. :D Teen aina yhden työn kerrallaan, muuten en varmaan sais koskaan mitään valmiiksi. :)

   Poista