tiistai 7. tammikuuta 2014

Himmeli -inspiraatiota

Jokohan olisi aika katkaista tämä yli kuukauden kestänyt blogihiljaisuus. Joulukuu vilisi ainakin täällä päässä ohi sellaisella vauhdilla, ettei mukana meinannut pysyä. Olin yli puolet joulukuusta sairaana, joten joulukortit jäivät tämän vuoden osalta tekemättä ja joulu muutenkin sen kummemmin laittamatta. Onneksi flunssa on tällä erää vihdoin selätetty ja töiden jälkeen jaksaa taas tehdä muutakin, kuin käpertyä sohvan nurkkaan peittovuoren alle. :) 

Sitten vihdoin varsinaiseen aiheeseen! Koska joulu meni omalta osaltani ohi hieman varkain, olen innostunut joulujutuista kunnolla vasta nyt joulun jälkeen. Yhdeksi suurimmista innostuksen kohteista on noussut himmeli. En ole koskaan ollut niiden perinteisten olkihimmelien ystävä, mutta kaikenlaiset modernit versiot ovat saaneet minutkin innostumaan aiheesta. Alla muutamia kuvia, joista olen inspiroitunut. Kuvan alla olevasta linkistä voit klikata itsesi alkuperäiselle sivustolle. 

Pahimman himmelikuumeen nostattivat kuitenkin erään Lahtelaisen kenkäkaupan ikkunassa näkemäni mustavalkoiset paperipillihimmelit, joista minulla ei valitettavasti ole kuvaa. Nyt postipojan pitäisikin pikapikaa toimittaa meidän postilaatikkoon himmelikirja sekä kasa erivärisiä paperipillejä ja ohuita muovipillejä. Tarkoitus olisi tehdä ainakin keltainen himmeli meidän keittiöön ja mustavalkoinen himmeli olohuoneeseen. Niin ja tietysti tuollaiset ihanat himmelivalot eteisen peilin ympärille! :)
 
Mitä mieltä siellä ruudun toisella puolella ollaan himmeleistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti