perjantai 1. helmikuuta 2013

Make tea not war

Meillä juodaan tosi paljon teetä. Kuumina kesäpäivinä tee ei maistu, mutta talvella sitä tulee usein juotua monta mukillista päivässä. Meidän teelaatikko olikin päässyt tyhjentymään melkein kokonaan ja kaipasi pikaista täydennystä. Tällä kertaa en kuitenkaan marssinut lähimmän ruokakaupan teehyllylle, vaan päätin tilata netistä satsin blogeissakin kehuttua Clipper -teetä. 

Googlettelun jälkeen päätin tilata teet Ekolo -ekoverkkokaupasta, koska siellä makuvaihtoehtoja oli kaikista eniten. Tilasin teet maanantaina ja sain saapumisilmoituksen keskiviikkoaamuna, nopeaa toimintaa siis! Myös hinnat olivat edulliset, joten voin ehdottomasti suositella kyseistä sivustoa. (Tämä ei ollut maksettu mainos. ;) Eilen reippailin postiin hakemaan paketin ja tällaisia teeihanuuksia sieltä paljastui:


Sitruuna ja inkivääri 
Mustaherukka ja acai -marja
Lakritsa


Vanilja
Omena ja inkivääri
Hyvän yön tee


 Earl Grey

Maisteltiin tuota sitruunalla ja inkiväärillä maustettua teetä eilen ja olin ihan hämmästynyt, miten erilaiselta se maistui aiemmin juomaani pussiteehen verrattuna. Yleensähän teen maku on melko hento ja monien mielestä se ei maistu juuri miltään. Tämä tee kuitenkin tosiaan maistui siltä, mitä pakkauksen kyljessä luvataan! Tekisi samantien mieli tilata lisää, mutta ehkä näillä pärjätään hetki - onhan tuossa kuitenkin yhteensä 170 pussia teetä!

Teelatikkoon asti teepussit eivät kuitenkaan pääse, vaan aion säilyttää ne omissa kauniissa pakkauksissaan keittiön pöydällä. :)

10 kommenttia:

  1. oi nämä on ihania! oma superlempparini on ehdottomasti clipperin vadelmatee! :) nam!

    VastaaPoista
  2. Tuo Clipper-tee on kyllä hyvää. Meillä noita samoja löytyy ihan Cittarin hyllystä, ei tarvitse verkkokaupasta ostaa. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tiedän että näitä saa ihan kaupoistakin, Lahden Sokoksella olen näitä joskus katsellut. Päätin nyt kuitenkin tilata tuolta. :)

      Poista
  3. Yriän ennen nukkumaanmenoa usein pitää sellaisen "rauhoitushetken" ja siihen kuuluu mulla tuo sleep easy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen se onkin varmaan hyvä. :) Täytyy joku ilta kokeilla, vaikka uni tulee kyllä yleensä hyvin muutenkin. :)

      Poista
  4. Nuo Clipperin teet on kyllä kauniissa pakkauksissa! Itse en välitä infusioneista eli yrttiteistä vaan enemminkin maustetuista mustista/valkoisista/vihreistä teelaaduista. Tuon samaisen mustaherukka+acai-marja infusionin sain kylläkin joululahjaksi, vielä en ole ehtinyt maistamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin noita maustettuja löytyy kyllä enemmän. Itse ajattelin testata tuota vaniljaa seuraavaksi. :)

      Poista
  5. Cittarista olen jotain clippereitä ostanutkin, nuohan kuulostaa ja näyttää mahtavilta, kiitti vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! :) Nuo on tosiaan ihan erilaisia kun aiemmin maistamani pussiteet. Tuota lakritsia ei edes pystytty juomaan, kun se oli niin voimakasta. Täytyy ensi kerralla hauduttaa hiukan vähemmän aikaa. :)

      Poista