sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Ensimmäiset joulukortit

Täällä päässä alkaa pikkuhiljaa iskeä pienoinen paniikki tämän vuoden joulukorttien suhteen. Noin paristakymmenestä kortista vasta kaksi on valmiina ja joulu lähestyy jo kovaa vauhtia. Uusi työ ja sen myötä muuttunut unirytmi ovat tällä viikolla vaatineet veronsa, enkä ole iltaisin edes jaksanut ajatella askartelemista. Ensi viikolla on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja askarrella vaikkapa yksi kortti illassa. :) Nyt tulin kuitenkin esittelemään ne kaksi korttia, jotka olen tähän mennessä saanut valmiiksi. 


Inspiraation näihin kortteihin sain tästä Sinellin mallikortista. Vaikka kimalluksesta tykkäänkin, oli mallikortissa omaan makuuni hieman liikaa glitteriä. Päätin muokata mallia hieman yksinkertaisemmaksi ja lopputulos näyttää tältä.


Tällaisia kortteja saisi tehtyä edullisesti suuremmankin määrän, sillä kortteihin on käytetty ainoastaan Papermanian glittertarroja, helmiäiskartonkia ja yhtä ääriviivatarraa. Kortin kasaamiseen käytin kohotarrapaloja sekä kaksipuoleista liimateippiä. Luonnossa kortti on kauniisti kimalteleva, mutta kuvassa se ei valitettavasti pääse täysin oikeuksiinsa.

1 kommentti:

  1. Onpas kauniita ja niin yksinkertaisia, mutta silti todella hienot! :)

    VastaaPoista