keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Paperipillitaulu ja ilouutisia

Tässä taannoisessa inspiraatiopostauksessa mainitsin askarrelleeni paperipilleistä kirjaintaulun, jonka ensimmäiseen versioon en kuitenkaan ollut täysin tyytyväinen. Viime viikolla kaivoin taas paperipillit esiin ja tein kirjaimesta uuden version, jonka kehtaa jo esitellä täällä blogissakin.


Kaikkien aakkosten joukosta kirjaimeksi valikoitui T, koska meidän perheessä kaikkien (minä+mieheke+kissat) etunimet alkavat kyseisellä kirjaimella. Kirjaimen tekoon käyttämäni mustavalkoraidalliset pillit tilasin Teippitarhasta. Pillien leikkaamiseen käytin tavallista askarteluveistä. Taustakartonkiin pillit on kiinnitetty ohuella kaksipuoleisella liimateipillä. Askartelupöydän laatikossa on vielä jemmassa keltaraidallisia paperipillejä, joista ajattelin myöhemmin askarrella keittiöön K -kirjaimen. :)

Sitten niihin otsikossa mainitsemiini ilouutisiin, joihin liittyy tämä miehekkeeltä maanantaina saamani ihana kukkakimppu. Ihan huvin vuoksi mies ei siis kukkia tuonut, vaan syynä oli se, että yli vuoden kestäneen työttömyyden (osuuskuntayrittäjyyttä lukuunottamatta) jälkeen sain maanantaina kuulla tulleeni valituksi unelmieni työpaikkaan! Tätä onnen ja helpotuksen määrää on vaikea kuvailla ja koko asiaa on vieläkin vaikea uskoa. Eiköhän sen kuitenkin viimeistään vajaan kahden viikon kuluttua ymmärrä, kun ensimmäinen työpäivä koittaa. :)

2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea uuden työpaikan johdosta! :)

    VastaaPoista
  2. Hei onnea uudesta työpaikasta! Tällein aika pahasti myöhässä, mutta kuitenkin :D

    VastaaPoista