lauantai 12. tammikuuta 2013

Joulukoristeita virkaten

Vaikka joulu menikin jo menojaan, niin sivutaanpa aihetta vielä yhden joulukoristeaiheisen postauksen verran. Itse ripustan kuuseen mieluiten itse tehtyjä joulukoristeita. Itse tehdyissä joulukoristeissa värejä ja materiaaleja on helppo vaihdella. Koristeissa voi hyödyntää myös erilaisia kierrätysmateriaaleja, kuten vanhojen kirjojen sivuja. Lisäksi koristeiden tekeminen on useimmiten helppoa, nopeaa ja edullista. Niin tässäkin tapauksessa.

Tänä jouluna innostuin juuttinarusta virkatuista tähdistä, jotka valmistuivat nopeasti telkkaria katsellessa. :) Ruskea juuttinaru (tai ainakin joku sen tapainen) oli jo pitkään lojunut käyttämättömänä eteisen kaapissa ja se pääsi nyt viimein hyötykäyttöön. Punaisen juuttinarun puolestaan ostin Tiimarista. Tähtien virkkaamiseen käytin Esmeralda's blogista löytämääni ohjetta, jota tosin sakaroiden kohdalla sovelsin hieman. Kyseisestä blogista löytyy paljon muitakin kivoja DIY -ohjeita, joten kannattaa ehdottomasti kurkata sinne! :)

Siirrytäänpä pitkän alustuksen jälkeen vihdoin niihin kuviin valmiista tähtösistä. :)

 

Kuvista tuli kerrankin vähän valoisampia, kun kävin ottamassa ne meidän aurinkoisella takapihalla. Pitäisi ilmeisesti useamminkin kuvata omat tekeleet ulkona, vaikka naapurit tuijottavatkin ihmeissään ikkunasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti