lauantai 26. tammikuuta 2013

Sinellin DT -haku

Rohkaistuin viime vuoden viimeisenä päivänä hakemaan mukaan Sinellin uudistuvaan Design Teamiin. Muutamaa päivää myöhemmin sain ilokseni kuulla, että minut oli valittu mukaan haun toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle valituille Sinelli lähetti tuotepaketin (jokaiselle erilaisen), joista tuli valmistaa jotain ystävänpäivään liittyvää. Tuotokset tulee esitellä omassa blogissa kuun loppuun mennessä ja niiden perusteella raati valitsee lopulliset Design Teamin jäsenet.

Omasta paketistani löytyi kaksi kakkupaperia, paketillinen Mementon musteita, Artemion kukka-aiheinen leimasinsetti, pieni rulla kiiltävää vaaleanpunaista aaltonauhaa (tätä en valitettavasti löytänyt Sinellin sivuilta), Papermanian akryylipalikka ja neljä valkoista korttipohjaa. Lisäksi paketista löytyi pieni pahvikantinen muistikirja. Paketin avattuani päässä löi hetken aikaa aivan tyhjää, koska tarvikkeet eivät olleet sellaisia, mitä itse normaalisti askartelukaupasta ostaisin. Hetken aikaa mietittyäni otin eteeni tyhjän paperin ja aloin miettiä, mitä tarvikkeilla voisi saada aikaan. Nyt olisi aika esitellä omat tuotokseni. :)


Ensimmäisen kortin tekemisen aloitin leimaamalla muutaman kukan valkoiselle kartongille. Osan kukista leimasin liukuvärjäystekniikalla käyttäen kahta eri väriä. Kun muste oli kuivunut, leikkasin kukat irti kartongista. Tämän jälkeen leikkasin valkoiseen korttipohjaan pyöreän aukon Sizzixin Framelits -stanssilla. Kyseinen stanssi ei sisältynyt saamaani pakettiin, mutta kuuluu kuitenkin Sinellin valikoimiin. Seuraavaksi kiinnitin leikkaamani kukat läpinäkyvillä kohotarrapaloilla korttipohjaan niin, että ne asettuivat leikkaamani aukon sisään kauniisti. Lopuksi lisäsin koristeeksi saamaani nauhaa ja muutaman Papermanian akryylitimantin


Paitsi leimaamiseen, musteita voi käyttää myös kauniiden taustojen tekemiseen. Tämän kortin tausta on tehty yksinkertaisesti hankaamalla mustetyynyjä valkoiseen kartonkiin. Tiedättehän, kun taivas hohtaa joskus kauniisti violetin ja punaisen eri sävyissä. Sellaista fiilistä koitin hakea tähän korttiin ja sen vuoksi hankasin korttipohjaan kahta eri väriä limittäin ja päällekkäin. Ensimmäiseksi kokeiluksi tästä tuli omasta mielestäni ihan kelpo. :) Lopuksi vain kerrostin kortin ja kiinnitin läpinäkyvillä kohotarrapaloilla muutaman kukan kortin päälle. Omasta mielestäni tämä ei kaivannut sen kummempia koristeita, koska tausta itsessään on jo sen verran näyttävä. 


Tässä vähän lähempää kuvaa tuosta taustasta.

Tekemäni työt ovat melko yksinkertaisia, sillä halusin käyttää niissä mahdollisimman vähän tarvikkeita saamani paketin ulkopuolelta. Jotain pieniä yksityiskohtia koitin kuitenkin niihin tuoda. Toivotaan, että tämän taidonnäytteen perusteella tulisin valituksi mukaan Sinellin uuteen Design Teamiin! :)

12 kommenttia:

 1. Hei tosi nätit nämä! Pidetään peukkuja, että oot tiimissä!

  VastaaPoista
 2. Kauniin herkkiä! Onnea dt-hakuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea myös, sullakin oli tosi kivoja töitä. :)

   Poista
 3. Todella kauniita kortteja, etenkin tuo leimaväreillä tehty tausta on upean näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vähän epätasainen siitä tuli, kun väri ei oikein tarttunut joka kohtaan, mutta ensimmäiseksi kokeiluksi ihan hyvä. :) Kauniita kortteja olit itsekin tehnyt!

   Poista
 4. Somat kortit ja peukutukset jatkoon pääsylle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja peukutukset myös sinne. :)

   Poista
 5. Hyvä idea tuo taustan leimaaminen, kiitos siitä! Ja tsemppiä DT-hakuun, olen varma että sopisit sinne mitä parhaiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos näistä sai inspiraatiota! Kiitos tsempistä, perjantaihin asti täytyisi tuloksia odotella. :)

   Poista