torstai 25. huhtikuuta 2013

Virkkuri

Moni muukin käsityöihminen on varmasti jo pitkään odottanut Virkkuri -kirjan ilmestymistä. Itselläni Virkkuri oli valvonnassa Adlibriksellä ja tilasinkin kirjan heti sen ilmestymispäivänä. Sitkeä kevätflunssa kuitenkin kaatoi tämän bloggaajan petiin useammaksi päiväksi, joten pääsin hehkuttamaan kirjaa tänne vasta nyt.


Kirja oli aikalailla sellainen kuin olin odottanutkin sen olevan - eli ihan mahtava! Kirjassa olevista malleista tulee varmasti toteutettua useampikin. Mieheke tilasi minulta samantien suojukset Iphonelleen ja Ipadilleen, joten ainakin tässä taloudessa ohjeet olivat myös tuon toisen sukupuolen mieleen.


Samoja kuvioita oli kirjassa käytetty useampaan kertaan. Esimerkiksi tätä vinoraitaa löytyi tuon tablettipussin lisäksi muun muassa laukusta, korista ja tyynystä.


Itselleni haluaisin virkata ainakin tällaisen iltalaukun...


ja soman kaulakorun!


Äidille olen luvannut jossain vaiheessa virkata maton. Erilaisia matto-ohjeita löytyi kirjasta useampikin, mutta tämä pitsimatto voisi sopia siihen tarkoitukseen kaikista parhaiten. :)


 Jos virkkaaminen yhtään kiinnostaa, niin voin ehdottomasti suositella hankkimaan Virkkurin omaan kirjahyllyyn! :)

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtava kirja! Mullakin on siitä pikkunen esittely blogissa. Sain sen heti seuraavana päivänä kun se oli tullut painosta eli jo pari viikkoa sitten. :-D

  VastaaPoista
 2. Myydänkö tätä tavallisessa kirjakaupassa vai jossain muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin kyllä, että tämä ainakin kaikkiin suurimpiin kirjakauppoihin (esim. Suomalaiseen kirjakauppaan) tulee myyntiin. Omani tilasin tosiaan Adlibrikseltä, josta pystyy halutessaan tilaamaan myös ilman postikuluja, joten sieltä sen ainakin edullisesti saa omakseen! Mutta varmasti myös kivijalkakaupoista tätä löytää. :)

   Poista
 3. Oi ihanaa, toivoinkin, että joku avaisi kirjan sivuja blogissa :) Tämä täytyy pistää tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitäähän kirjaesittelyssä ehdottomasti olla kuvia myös kirjan sisältä! Kiva, että postauksesta oli hyötyä! :)

   Poista