keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Eläimelliset purkit

Pintrestissä ja muilla internetin inspiraatiosivustoilla on näkynyt kuvia erilaisista purkeista, joiden päälle on liimattu muovinen eläinhahmo ja sen jälkeen sekä eläinhahmo että purkin kansi on maalattu askartelumaalilla. Samainen idea on keikkunut omalla to do -listallani jo pidemmän aikaa ja tällä viikolla sain vihdoin viivata sen sieltä yli. :)


Purkit on ostettu kaupasta, koska en tykkää käyttää elintarvikkeiden mukana tulevia purkkeja säilytykseen. Niihin kun meinaa aina jäädä jokin haju, vaikka ne tiskaisi kuinka huolellisesti (nimim. käytin kerran tyhjää salsapurkkia askartelutarvikkeiden säilytykseen ja se ei todellakaan ollut hyvä idea). Uusia maaleja en näitä purkkeja varten ostanut, vaan käytin aiemmista projekteista yli jääneitä värejä.


Alunperin olin suunnitellut maalaavani purkit spraymaalilla, mutta päädyin lopulta käyttämään Plus Color -askartelumaaleja. Jäljestä tuli yllättävän tasainen. Ainoastaan pienimmän purkin kanssa oli hieman ongelmia, koska oranssi maali ei ollut yhtä peittävää kuin kaksi muuta käyttämääni väriä. 

Myös seuraavaksi olisi tarkoitus toteuttaa yksi to do -listalla pitkään keikkunut projekti, mutta siitä lisää myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Käytetty kahvinsuodatinpussi päiväksi tai kahdeksi tyhjään ruokapurkkiin vie hajut..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. :) Tosin lasipurkeille ei taida nyt vähään aikaan olla tarvetta.

      Poista