keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Patalappuja à la carte

Kerroin viime viikolla tilanneeni patalappuihin liittyvän kirjan. Eilen sain kirjan vihdoin käsiini ja nyt ajattelin vinkata siitä myös teille, sillä ainakin itse ihastuin hurjasti kirjan ulkoasuun ja ohjeisiin.


Kyseessä on siis Taito Uusimaa ry:n ja Jaana Vehkasalon Patalappuja à la carte. Kirja sisältää 26 erilaista patalappuohjetta, sekä muutaman reseptin.


Jo kirjan sisäkansi antaa vinkkejä siitä, millaisia ihanuuksia on luvassa.


Kirjassa on ohjeita kuviollisiin patalappuihin, kaksinkertaisiin patalappuihin ja kohokuviollisiin patalappuihin. Lisäksi ohjeet on jaettu kolmeen ryhmään niiden vaikeusasteen mukaan. Tässä kuvia muutamista kirjan ohjeista.Jos pidät virkkaamisesta, suosittelen ehdottomasti hankkimaan kirjan omaksesi. Itse ostin oman kirjani Adlibriksestä edulliseen 20 euron hintaan. :)

3 kommenttia:

  1. Tuosta kirjasta olikin juttua uusimmassa Suuressa Käsityölehdessä. Tosi kivannäköisiä patalappuja! Ja mikä parasta, valmista tulee nopeasti :)

    VastaaPoista
  2. Tuuli: Niinpä! :) Ja kun sain tyrkättyä neljä niistä aiemmin virkkaamista patalapuista uusiin koteihin, voi hyvillä mielin virkata uusia! :)

    Mun Tekemä: Sitä se onkin, kannattaa tutustua! :)

    VastaaPoista