maanantai 10. syyskuuta 2012

Virkkausinspiraatiota osa 2

Viime viikko oli melkoista haipakkaa ja sen vuoksi blogikin on jäänyt vähemmälle huomiolle. Tällä viikolla ehdin toivottavasti taas panostaa postailuun enemmän, sillä aiheita kyllä olisi. :)

Nyt puolestaan tulin jakamaan teille muutaman virkkausaiheisen kuvan, joista olen itse viime aikoina inspiroitunut. Kaikki kuvat on bongattu Pinterestistä. Alkuperäisille sivuille voit linkata itsesi esimerkiksi Pinterest -profiilini kautta. Linkki sinne löytyy tuosta oikeasta sivupalkista. :)


En ennen juurikaan välittänyt keltaisesta väristä, mutta viime aikoina olen jostain syystä hurahtanut siihen totaalisesti. Sitä onkin eksynyt muun muassa tehosteväriksi meidän keittiöön. Tässä peitossa inspiroi värien lisäksi myös tuo aaltoileva kuvio.


Virkattuja kukkia on tullut tähän mennessä vastaan melkoinen määrä, mutta tämä on ehkä hienoin jonka olen koskaan nähnyt. Harmi, etten ole löytänyt siihen ohjetta. Omat virkkaustaitoni kun ovat vielä sen verran rajalliset, etten osaa kuvan perusteella päätellä kuinka kyseinen luomus on toteutettu.


Pöllöfriikkinä en voinut olla ihastumatta näihin pöllöpehmoleluihin. Mahtava lahjaidea esimerkiksi kummilapselle, kunhan napit ompelee kiinni kunnolla etteivät ne irtoa leikeissä. Tätä taitaa olla pakko kokeilla jossain vaiheessa. :)


Tässä vanhat käyttämättömäksi jääneet rannerenkaat on hyödynnetty virkkauksessa. Näitä voi käyttää esimerkiksi pieninä kehyksinä seinällä, roikkuvina koristeina ikkunassa tai alkuperäisessä käyttötarkoituksessaan rannerenkaina. Suloisia ne joka tapauksessa ovat ja pienistä jämälankakeristäkin näitä saa tehtyä jo monta. :)


Virkattu lampunvarjostin sopisi hyvin tänne askarteluhuoneeseeni, jossa nyt roikkuu ennen keittiössämme asustanut Ikean massatuotantovalaisin. Täytyy pistää tämäkin idea hautumaan, mikäli sopiva kehikko sattuisi jossain vaiheessa tulemaan vastaan. :)


Viime postauksessa esittelemistäni pannulapuista neljä sai viikonlopun aikana uuden kodin, joten nyt voin hyvällä omallatunnolla suunnitella uusien virkkaamista. Tässä olisi yksi varteenotettava vaihtoehto. Tilasin viime viikolla myös erään aiheeseen liittyvän kirjan. Siitä lisää myöhemmin. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

  1. Kivoja ideoita! Tuo virkattu kukkanen on tosiaan varmaankin hienoin, jonka minäkin olen nähnyt. Ja nuo pöllöt, aww!

    Blogissani on sinulle pieni tunnustus :)

    VastaaPoista
  2. Mun tekemä: Kiva jos inspiroiduit! :)

    Tuuli: Kiitos kovasti! Tuo onkin blogihistoriani ensimmäinen tunnustus. :)

    VastaaPoista