torstai 8. marraskuuta 2012

Bling bling

Syysflunssa on nyt tiessään ja hyvä niin, sillä huomenna vietän syntymäpäivääni. :) Sitä ei olisi kovin mukava juhlistaa sohvan pohjalla maaten. Olen vihdoin päässyt myös takaisin askartelun pariin ja tähän väliin olisi tarjolla hieman kimallusta joulukortin muodossa.Kortissa käytetyt aakkostarrat on Taitopuoti Paperinauhasta hankittuja DIY Thickersejä, joissa on tarrapinta kummallakin puolella. Tarrapinta mahdollistaa sen, että kirjaimet voi päällystää haluamallaan tavalla. Itse kuorrutin kirjaimet Martha Stewartin glitterjauheilla ja kiinnitin ne kraft -kartongista leikattujen neliöiden keskelle. Kartonkineliöiden alle kiinnitin kohotarrapaloilla vielä toiset jouluisesta kuviopaperista leikatut neliöt. Halusin käyttää kortissa "ei-niin-perinteisiä" -jouluvärejä, joten neliöiden alle valitsin pirteän turkoosin korttipohjan. Punaiset kirjaimet ovat tosiaan fuksianpunaisia, vaikka kuvassa näyttävätkin ihan peruspunaisilta.

Osallistun tällä kortilla Annan aarteet -blogin arvontaan, jossa aiheena on bling bling. :)

3 kommenttia:

 1. oijoi miten kiva idea :) itse olen käyttäyt kaksipuoleista liimakalvoa vähän samaan tapaan, eli stanssaillut siitä kuvioita, liimannut korttiin ja ripotellut päälle kimalletta. tämä sinun kortti on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan upea. tykkään itse noista vähän vähemmän perinteisistä jouluväreistä. kiva kun osallistuit kisaan, onnea arvontaan :)

  ps. onko nuo marthan glitterjauheet ihan tavallista kimalletta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Tuo liimakalvo onkin varmasti kätevää, saa sellaisen kuvion kuin haluaa. Toivotaan, että arpaonni suosii. :)

  Nuo Marthan jauheet on tosiaan ihan tavallista glitteriä. Ebaysta ostin niitä ison paketin viime joulun tienoilla. :)

  VastaaPoista
 3. liimakalvo on kyllä hyvää, vähän kuin 2-puoleinen teippi mutta a4-muodossa :D pitääpä metsästää noita marthan glittereitä jostain, jos niissä ois vähän erilaisempia värejä kui mitä suomesta saapi... :) ainakin toi vaaleansininen näyttää kuvassa ihanalta...

  VastaaPoista