keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jouluisia ideoita

Nyt kun marraskuu on jo melkein puolivälissä ja synttäritkin on vietetty, olen antanut itselleni luvan aloittaa jouluintoilun. :) Tänä vuonna olen erityisen innoissani joulusta, koska saan ensimmäistä kertaa viettää sitä ikiomassa kodissa. Koska asuimme miehekkeen kanssa monta vuotta toisella paikkakunnalla, on viime joulut olleet jatkuvaa ravaamista paikasta toiseen. Joulurauhasta ei siis ole meidän kohdalla ollut tietoakaan. Aiempina vuosina en ole myöskään jaksanut juurikaan panostaa joulukoristeisiin, koska emme ole olleet kotona niitä katselemassa. Nyt siihenkin tulee muutos ja senpä takia etsinkin Pinterestistä jouluisia inspiraatiokuvia. Tässä teille omia suosikkejani. 


Kynttilät kuuluu ehdottomasti jouluun ja näistä kanelitangoilla koristelluista kynttilöistä lähtee varmasti myös ihana tuoksu. :)


Ihana ihana kranssi. Tälläinen mulla oli jo itseasiassa työn alla viime joulun tienoilla, mutta toteutus vaatii vielä hieman tuotekehitystä. :D


Soma virkattu lumihiutalekoriste. Virkkauslistalla on kuitenkin jo sen verran monta juttua, että tämä taitaa ainakin tänä vuonna jäädä tekemättä. 



Myös paketointiin ja pakettikortteihin olisi kiva panostaa tänä vuonna vähän enemmän. 



Näitä helppoja paperikoristeita on pakko kokeilla. En ole varma tuleeko meille kissojen takia joulukuusta, mutta näitähän voi ripustaa esimerkiksi ikkunaankin. Viime jouluna meidän rakkaat karvalapset tosiaan kiipesi jatkuvasti anoppilan tekokuusen latvaan, joten kuusi ei välttämättä ole se fiksuin hankinta tähän talouteen. :D


Samankaltaisella tekniikalla syntyy myös tälläisiä palloja.

Tälläisen huopapalloketjun olenkin jo tehnyt, mutta erivärisenä.


Täydellinen lahjaidea esimerkiksi sellaiselle, joka on juuri muuttanut omaan kotiin. :) 


Washiteippiä! Tarvitseeko sanoa enempää? :D


Kaunis asetelma.  

Onko teidän lukijoiden joukossa jouluihmisiä, vai saako jo pelkkä sanakin ihokarvat nousemaan pystyyn? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti