torstai 1. marraskuuta 2012

Inspiraatiokuvia

Valitettavasti syysflunssa löysi jälleen kerran tiensä tähänkin taloon ja viime päivät olo on ollut kuin rekan alle jääneellä. Päiväpeittoa olen aina silloin tällöin jaksanut virkata muutaman rivin eteenpäin, mutta muuten käsityörintamalla onkin ollut hiljaista. Senpä takia kyhäsinkin pitkästä aikaa kasaan inspiraatiopostauksen. Alla siis sekalainen joukko Pinterestistä löytyneitä inspiraatiokuvia ilman sen kummempia selityksiä. :)

Sitten vielä yksi kuva Pinterestin ulkopuolelta. Tässä Teippitarhan blogista bongattu kuva liitutaulumaalilla maalatusta sähkökaapista. Tämä menee ehdottomasti toteutukseen heti kun saan liitutaulumaalia käsiini! Miehekekin antoi maalaamiseen luvan samantien, vaikka aiemmista kerroista viisastuneena odotinkin täysin erilaista reaktiota. :D


Ps. Kuten varmaan huomasittekin, on blogin taustakuva muuttunut hieman talvisempaan versioon. Toivottavasti tykkäätte! :)

Pps. Olen päättänyt järjestää arvonnan, kun 50 lukijan raja tulee täyteen. Siihen on vielä vähän matkaa, mutta toivottavasti tuohon lukuun päästäisiin vielä tämän vuoden puolella. Jos siis seuraat blogiani, mutta et ole vielä klikannut itseäsi lukijaksi, kannattaa ehdottomasti tehdä se nyt! :)

2 kommenttia:

  1. Klikkasinpa itseni lukijaksi. Google readerin kautta tulee ite luettua. Siellä muuten näkyy olevan 24 lukijaa blogilla :)

    VastaaPoista
  2. Oo, jännää. En sitten tiedä, onko niistä osa samoja kuin tuossa sivupalkissa. Ja kun blogeja voi tosiaan nykyään seurata niin monen eri sivuston kautta, niin eihän tuo sivupalkki tosiaan ihan koko totuutta kerro. :)

    VastaaPoista