perjantai 2. marraskuuta 2012

Tofu & Tosca

Tasan vuosi sitten meidän kotiin muutti kaksi pientä karvapalloa, jotka varasti meidän sydämet samantien. Vuodessa noista kissanpennuiksikin kutsutuista kavereista on kasvanut jo vähän isompia riiviöitä, mutta yhtä suloisia ne on edelleen. Vuosipäivän kunniaksi tämä postaus on omistettu meidän rakkaille karvalapsille Tofulle ja Toscalle. :)


 

11 kommenttia:

 1. Ihanat kissat!
  Minäkin rakastan kissoja, meilläkin on niitä kaksi. :)
  Erityisen suloisia ovat nuo lähekkäinnukkumiskuvat. Kisut ovat ilmeisesti sisaruksia? Nukkuvatko he nyt vielä aikuisempinakin noin lähekkäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siskoksia ovat. :) Kyllä ne nykyisinkin nukkuu vierekkäin. Ei tietysti aina mutta melko usein. Nykyään ne tosin tykkää kovasti nukkua tuolla raapimapuussaan minne ei mahdu kun yksi kissa per taso. :D

   Poista
  2. Meidän kissoillla on vuoden ikäero, nuorempi on vähän alle puolitoista vuotta vanha. Ensin vanhemman oli tosi vaikeaa hyväksyä nuorempi, sitten ystävystyivät, sitten tuli taas kärhämät ja nyt taas tullaan onneksi hyvin toimeen yhdessä. Nukkuvat kyllä aina silloin tällöin samassa sängyssä, mutta eivät koskaan tuolla lailla sylikkäin.

   Poista
  3. Varmasti tuolla sisaruudella on jotain tekemistä sen kanssa, että tykkäävät nukkua vierekkäin. Kyllä nuokin joskus tappelee, mutta ihan leikkimielisesti useimmiten. :)

   Poista
 2. Ihana kaksikko! Meilläkin kissi-veljekset sulostuttavat päiviä, Turon kanssa tässä yhdessä parastaikaa kirjoitellaan. Panu ja Turo lähettävät Tofulle ja Toscalle hyrisevät terveiset :-)

  VastaaPoista
 3. Ne on kyllä suloinen parivaljakko. :) Vaikka ensin oltiinkin ottamassa vain yhtä, niin nyt ei kyllä osaisi kuvitellakaan, että meillä olisi vain toinen. Kissamaiset terveiset takaisin sinne teidän poitsuille! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat tyypit! Ja hei tosi kivat nimetkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nimiä mietittiinkin vielä monta päivää senkin jälkeen kun kisut oli jo tulleet meille. Lopulta kuitenkin keksittiin mieleiset ja nyt ei voisi mitään muita nimiä enää kuvitellakaan. Meillä kaikkien nimet tosiaan alkaa T:llä. :)

   Poista
 5. aa-aaw mitä ihanaisia pörriäisiä♥ ja muutenki kivoi kuvii ja kiva sun tää blogis :))

  sl-stereohearts.blogspot.com

  VastaaPoista