tiistai 30. lokakuuta 2012

Äidille

Äidille tekemäni kortin oheen tarvittiin tietysti lahja. Koska myös äiti polttaa paljon kynttilöitä, päätin taas kerran pistää "tuikkukuppituunaamon" pystyyn.

 


Tälläkin kertaa päällystin lasit erilaisilla washiteipeillä, mutta aiempaa ideaa hieman soveltaen. Teippasin lasit ensin kauttaaltaan, minkä jälkeen poistin kaikista laseista keskimmäisen teipin. Näin tuikkukupin keskelle jää paljas raita, josta palava kynttilä näkyy kauniisti. :)Tuikkukuppien oheislahjaksi sopivat tietysti parhaiten tuikut. Annoinkin äidille 25 sinisellä ruusuteipillä teipattua ja 10 harmaalla pitsiteipillä teipattua tuikkua.


Tässä vielä lahja kokonaisuudessaan. :)

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis lahja! Olivatko nuo teipit suunnilleen tuikkujen levyisiä vai pitikö niitä leikellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytin noihin 15mm levyisiä teippejä (mitä suurin osa teipeistä on) ja ne oli juuri sopivia. :)

   Poista
 2. Ihania teippailuja :) Pitää itsekin kokeilla tuota tuikkujen teippausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile ihmeessä, saa pienellä vaivalla kaunista. :)

   Poista
 3. Ai että miten ihania, ja mikä mahtava lahjaidea vaikka tupaantuliaisiksi! Nykyään ihmisillä on jo ihan kaikkea, joten lahjoja on vaikee keksiä.. Kiitos vinkistä! Minäki haluan noita teippejä, ku kerta muutkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo on kyllä tosiaan kiva lahjaidea, melko moni kun kuitenkin etenkin talvella tuikkuja polttelee. Ja teipeillä niistä muuten melko rumista tuikuista saa tosi kauniita. :) Nuo teipit on kyllä muutenkin ihan mahtavia ja niillä on ihan rajattomat käyttömahdollisuudet. Ja jos kyllästyy niin ne saa helposti irrotettuakin. :)

   Poista