maanantai 29. lokakuuta 2012

Violettia

Violetti on jo pitkään ollut yksi mun lempiväreistä. Vaatekaappiin violettia ei ole vielä eksynyt, mutta kotiin ja asusteisiin kylläkin. Nyt ajattelinkin näyttää pari tekemääni violettia kaulakorua. Näiden tekemisestä on jo melko pitkä aika, mutta vasta nyt muistin kuvata ne.Ensimmäisessä korussa on violetteja puuhelmiä monessa eri koossa ja sävyssä. Pujottelin helmet ensin yksittäin nauhoihin (tietty sävy ja koko aina yhteen nauhaan) ja sen jälkeen letitin nauhat limittäin toistensa ympärille. Lopuksi pujottelin korun yläosaan isompia puuhelmiä niin kauan, että korusta tuli sopivan pituinen. Koruun käyttämäni helmet ostin Sinellistä.Toinen koru onkin sitten huomattavasti yksinkertaisempi. Helmikaupasta ostettuja violetteja ja fuksianpunaisia Preciosa -puuhelmiä kahdessa eri koossa. Koristeena Etsystä ostamani puinen maatuska - violettina tietenkin. :)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä ! Tilaessasi etsystä käytitkö PayPalia? Itse kattelen harvasepäivä sieltä kaikkea ihanaa, mutta tuota PayPalia ei löydy..

   Poista
  2. Kiitos kummallekin! Juu Paypalia tosiaan käytän. Sinne luodaan ensin tili osoitteessa paypal.com. Siihen tiliin voi joko liittää kortin tai sitten sinne voi siirtää rahaa tilisiirtona. Itselläni on kortti liitettynä. Sitten vaan etsystä ostaessa valitaan maksutavaksi paypal ja painellaan pari kertaa ok ja maksu on suoritettu. :) Sen käyttö on ihan tosi helppoa sitten kun on sen tilin tehnyt. Voin kyllä koittaa parhaani mukaan neuvoa jos haluat lisäohjeita sen käyttöön. Siitä tosin on tosi kauan kun olen sen tilin itse tehnyt, joten siitä en välttämättä enää niin hyvin kaikkea muista.

   Poista
 2. Tuo ylempi koru varsinkin on tosi hieno!

  VastaaPoista
 3. hei aivan mahtava tuo letitetty koru! väritkin mätsää kivasti :)

  VastaaPoista
 4. Oi voi, nuo ylemmät helmet on aivan uskomattoman ihanat! ♥ Mikä mahtava idea! Ihastuin noihin niin paljon, että jos vain saan käyttää ideaasi, haluaisin tehdä samantyyliset joskus itelleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee toki! Sehän on vaan mahtavaa, että joku saa mun postauksistani inspiraatiota omaan tekemiseen! :)

   Poista