tiistai 2. lokakuuta 2012

Teippitorni

Tarvitsin hurjaa vauhtia kasvaneelle washi/masking -teippikokoelmalleni uuden säilytysrasian. Aluksi ajattelin ostaa kaupasta jonkin tarkoitukseen sopivan laatikon, mutta sitten muistin askarteluhuoneeni kaapissa käyttämättömänä lojuneen viiden pyöreän rasian setin.


Päällystin rasiat asiaankuuluvasti erilaisilla teipeillä. Rasioiden kannet jätin paljaiksi, kuten kuvasta näkyy. Kaikki käyttämäni teipit ovat My Mind's Eyen, ostopaikkana Etsy ja Ebay. Työn alla on myös toinen pyöreistä rasioista koostuva säilytysratkaisu, josta mainitsinkin edellisessä postauksessa.


Settiin kuului tosiaan viisi rasiaa, mutta kaksi niistä oli niin pieniä, etten ainakaan vielä päällystänyt niitä. Kaikki kolme rasiaa ovat kuitenkin jo täynnä teippejä, joten kokoelman kasvaessa täytynee nekin ottaa käyttöön. :)

4 kommenttia:

 1. Sulla on aivan ihana ja todella isnpiroiva blogi!! Ollaan tässä etsimässä omaa kotia ja kyllä oikeen sormia syyhyttää, että pääsis tekemään jo kodin piristimiä :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Tälläiset kommentit piristää aina päivää. Tiedän tunteen, mekin odoteltiin vuoden verran tähän nykyiseen kotiin pääsyä. Tosin tiedettiin kyllä että muutetaan juuri tähän mun lapsuudenkotiin niin pystyi kuitenkin suunnittelemaan mitä kaikkea kivaa täällä/tänne sitten tekee. :) Toivottavasti koti löytyy pian!

   Poista
 2. Ai kun ihana idea! Näyttää tosi kivalle!

  VastaaPoista