torstai 23. elokuuta 2012

Jämälankakori

Viime päivinä on tullut todistettua, että inspiraatiopostaukset toimivat ainakin omalla kohdallani. Tämän postauksen innoittamana tartuin muutaman viikon tauon jälkeen virkkuukoukkuun ja työn alla olleet pyörylät tuli tehtyä pikavauhtia loppuun. Enää täytyy yhdistää ne peitoksi, joten niistä lisää myöhemmin. Koukulta on kuitenkin syntynyt myös jotain muuta. 


Koukuttelin fuksianpunaisesta trikookuteesta pienen korin jämälankoja varten. Tämäkin kude oli ollut mulla jemmassa jo vuoden verran. Ostin sen alunperin ihan muuta tarkoitusta varten, mutta sille projektille ei sitten ollutkaan tarvetta.


Korin virkkaaminen ei kuitenkaan todellakaan sujunut niin kuin Strömsössä. Olisin alunperin halunnut tehdä korista paljon suuremman, jotta olisin saanut käytettyä kuteen kokonaan. Korista alkoi kuitenkin tulla niin "lerppa", että päätin purkaa kyseisen tuotoksen. Purinkin lopulta korin varmaan kymmenen kertaa, koska siinä oli aina jotain johon en ollut tyytyväinen (perfektionisti täällä hei). Kaiken lisäksi kude oli tosi epätasaista ja joudunkuin välillä leikkaamaan siitä melko pitkiä pätkiä pois. Täysin tyytyväinen en lopputulokseen ole vieläkään, mutta en yksinkertaisesti jaksanut enää purkaa tätä yhtään kertaa. Kuteesta jäi vielä hieman alle puolet jäljelle, joten ehkä otan vielä jossain vaiheessa revanssin.

1 kommentti: