sunnuntai 26. elokuuta 2012

Sunnuntaiprojekteja

Sunnuntai on kaikista viikonpäivistä mun suurin inhokkini. Syy siihen on se, että sunnuntaisin tulee harvemmin tehtyä mitään järkevää (tästä voi kyllä syyttää vain itseään). Sunnuntait on kuitenkin hyvää aikaa esimerkiksi askartelulle. Tässä muutamia kivoja ideoita, joita voi toteuttaa vaikka jonain sunnuntaina. :)

Ensimmäisenä ihanan tyttömäiset farkkushortsit, joiden takataskuihin on ommeltu kukkakangasta. Tätä tekisi mieli kokeilla ihan tavallisiin tummiin farkkuihin. :)


Tässä puolestaan suloiset farkkushortsit, joiden lahkeisiin on ommeltu koristeeksi pitsiä. Shortsikelit taitaa tältä kesältä olla jo ohi (jos niitä koskaan olikaan), mutta ensi kesäksi tälläiset voisi tehdäkin. :) Alkuperäisen postauksen pääset lukemaan tästä.


Napeilla ja bling blingillä koristeltu kauluspaita löytyy täältä.


Persoonallinen kaulakoru syntyy virkkaamalla kivan väristä lankaa ketjun ympärille. 


Täältä löytyy hyvä ohje ihanan rusetticlutchin ompelemiseen. Työvaiheita on melko monta, mutta lopputulos on kyllä hurjan soma! 


Tälläiset muistitaulut olisi kiva ripustaa esimerkiksi askarteluhuoneen seinälle.


Pitsillä saa tuunattua erilaisia vaatteita helposti ja nopeasti. Tässä kuvassa pitsiä on ommeltu kiinni raitapaidan olkapäihin. Pitsi tekee paidasta heti paljon tyttömäisemmän!  Valitettavasti en enää millään löytänyt linkkiä alkuperäiseen kuvaan, koska en aiemmin ollut tajunnut sitä tallentaa. :(


Sementtiaskarteluja on löytynyt viime aikoina monesta blogista. Osasyy tähän lienee suotuisa vuodenaika, kun sementtiaskarteluja on helppo tehdä ulkona. Tämän linkin takaa löytyy ohje suloisiin pitsikoristeisiin tuikkukuppeihin.

1 kommentti:

  1. Kivoja ideoita, varsinkin nuo sementtiset kupit sykähdyttivät!

    VastaaPoista