maanantai 6. elokuuta 2012

Osoitekirja

Mulla on vakaa aikomus alkaa lähettää enemmän kortteja. Tähän asti olen lähetellyt kortteja oikeastaan vain jouluna ja muut tekemäni kortit ovat useimmiten jääneet pyörimään omiin laatikoihin. Tästä eteenpäin aion kuitenkin ottaa kortit hyötykäyttöön. Päätin aloittaa "kortit hyötykäyttöön -projektini" tekemällä meille kunnollisen osoitekirjan. Osoitekirjan pohjana käytin tavallista, craftin väristä muistikirjaa, jonka olen muistaakseni ostanut Suomalaisesta Kirjakaupasta. Kirjan sisäsivut ovat tavallista viivapaperia.


En halunnut osoitekirjaan hirveästi härpäkkeitä, joten melko simppelillä linjalla mennään. Osoitekirja on kaikessa yksinkertaisuudessaan päällystetty neljää erilaista washi -teippiä käyttäen (myös kirjan takakansi on päällystetty) ja teipin päälle on lätkäisty Thickers -tarroilla asiaankuuluva teksti. 


Tässäpä vielä teipit ja teksti lähikuvassa. Osoitekirjan viimeisille sivuille ajattelin kirjoittaa ylös kaikkien läheisten syntymäpäivät aikajärjestyksessä. Sieltä on sitten helppo tarkistaa milloin pitäisi taas laittaa kortti matkaan. :)

Lähetättekö te paljon kortteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti