perjantai 31. elokuuta 2012

Teippailtua osa 2

Lupailin tässä postauksessa, että julkaisen tällä viikolla jonkin washi -teippeihin liittyvän postauksen. Tässä sellainen nyt siis tulisi. :)


Tarvitsin askarteluhuoneeseeni lehtikotelon A4 -kokoisten papereiden säilyttämiseen. Meillä oli seuraavalle maanantaille tiedossa visiitti Ikeaan, joten päädyin tutkailemaan kyseisen puljun lehtikotelovalikoimaa. Jostain mieleni syövereistä mieleeni juolahti hankkia valkoinen lehtikotelo, jonka voisin koristella washi -teipeillä mieleisekseni. Ikeasta löytyikin tähän tarkoitukseen täydellisesti sopiva yksilö. Yllä olevasta kuvasta näkyykin hyvin, miltä kotelo näytti ennen teippailua. Paketissa oli kaksi koteloa ja toinen niistä odottelee vielä vuoroaan.


Aloitin teippaamisen ensin yläreunasta, mutta jostain syystä teipit tahtoivat mennä vinoon. Niinpä revin teipit irti ja aloitin teippaamiseen uudestaan alareunasta. Se osottautuikin paremmaksi vaihtoehdoksi ja teippailu lähti sujumaan. Kokonaisuudessaan kotelon teippaamiseen meni noin puolisen tuntia. Lopputuloksesta tulikin tosi pirtsakka, ehkä jonkun mielestä liiankin räikeä. Itse kuitenkin tykkään ja kotelo sopii mainiosti värikkääseen askarteluhuoneeseeni! :)

Osallistun tällä lehtikotelolla myös Teippitarhan Teipbailuihin. Olisin kovin iloinen, jos kävisit antamassa äänesi työlleni, kun äänestys syyskuun alussa alkaa! :)

7 kommenttia:

 1. Ihana! Aivan mahtava, just huippu kun on noin värikäs! :) Pysyykö tuo washi-teippi tässä hyvin paikoillaan?

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos kehuista! :) Teipit pysyy kyllä hyvin paikallaan, on niin tasainen ja hyvin tarttuva pinta kuitenkin. Oikeastaan mulle ei ole vielä tullut vastaan mitään pintaa, jossa nuo teipit ei pysyisi. :)

  VastaaPoista
 3. Löysin kauniiseen blogiisi Teippitarhan kisan kautta. Tämä lehtikotelo on varmasti täydellinen siellä askarteluhuoneessasi, jonka ihanan ulkoasun näin nyt myös täällä blogissasi!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana lehtikotelo! Juuri niin sopivan värikäs :) Minäkin löysin tänne Teippitarhan kisan kautta ja jään ehdottomasti lukijaksi - paljon inspiroivia juttuja blogissasi!

  VastaaPoista
 5. Sirpa: Kiitos kivasta kommentista ja tervetuloa lukijaksi! :)

  Tuuli: Kiitos! Ja kiitos myös, että äänestit työtäni Teipbailut kisassa. :) Vaikka saumat voittoon ovatkin jo taineet mennä niin jokainen ääni lämmittää mieltä. :) Toivottavasti viihdyt lukijana!

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteä ja upea lehtikotelo :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ja tervetuloa lukijaksi. :)

  VastaaPoista