maanantai 6. elokuuta 2012

R is for recipe

Osoitekirjan koristeltuani innostuin tuunaamaan loppuun myös pari muuta kaapissa ollutta muistikirjaa. Tykkään kirjoittaa ylös reseptejä lehdistä ja internetistä, joten reseptikirjoja kuluu melko nopeaa tahtia. Ei siis tarvinnut kauaa miettiä, mihin tarkoitukseen nämä kirjaset tekisin.


Ensimmäinen kirja on päällystetty mansikkakuvioisella kartongilla, jonka valmistajaa en valitettavasti muista. Päällystämisen olin tehnyt jo aiemmin, joten tällä kertaa ainoastaan koristelin kannet. Kannen alareunaan laitoin ruskeaa, pitsikuvioista tarrateippiä, jonka olen ostanut Sinooperista kauan sitten.


Yläreunaan laitoin Chipboard kehyksen, jonka alle kiinnitin ruskeaa kartonkia. Tämä siksi, että teksti erottuisi taustasta paremmin. Sitten vain Thickersit paikoilleen ja siinäpä se.


Toinen kirja on vielä simppelimpi kuin ensimmäinen. Kirja on päällystetty Basic Greyn ihanalla Cupcake -paperilla. koristeena ainoastaan Thickersejä ja sitä samaista pitsiteippiä. Käyttöön tuleviin askarteluihin en yleensä viitsi laittaa kauheasti koristeita, koska ne irtoavat helposti.


Nyt on taas vähäksi aikaa sivuja, joihin kirjoitella reseptejä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti