tiistai 3. heinäkuuta 2012

Inspiraatiota kansien välistä

Internetin lisäksi tykkään etsiä uusia ideoita myös kirjoista. Noin vuosi sitten en tainnut omistaa yhtään käsityö-/askarteluaiheista kirjaa, mutta nyt niitä on kertynyt hyllyyn jo ihan mukava määrä. En ole koskaan ollut ahkera lukemaan, mutta käsityökirjoissa teksti on harvemmin pääosassa. Värikkäiden kuvien ansiosta käsityökirjoja jaksaa selailla aina uudestaan ja uudestaan. Myös ohjeita on miellyttävämpää seurata kirjan sivuilta kuin tietokoneen ruudulta. Tässä kirjahyllyni uusimmat asukkaat.
Uudet ja iloiset virkkausideat sisältää runsaasti pirteitä ja värikkäitä ideoita virkkaamiseen. Kirjassa on ohjeita niin asusteisiin, sisustukseen kuin lapsiinkin liittyen. Tyynyhulluna itseeni kolahti eniten ohjeet värikkäisiin tyynyihin, etenkin tuohon pyöreään.
Toinen uusin hankintani on Strömsö - Parhaat palat, johon on nimensä mukaisesti koottu Strömsö -ohjelman parhaita paloja vuosien varrelta. Kirja sisältää runsaasti reseptejä ja käsitöihin liittyviä ohjeita, jotka on jaoteltu neljään osaan vuodenaikojen mukaan. Lisäksi kirjassa kerrotaan Strömsön tekijöistä ja siitä, miten ohjelma on aikanaan saanut alkunsa. Mikäli pidät Strömsöstä, kannattaa tämä kirja lisätä ostoslistalle. 

Nyt lähden äidin kanssa mattopyykille tuonne aurinkoon. Toivottavasti tekin saatte tänään nauttia auringonpaisteesta! :)

Ps. Huomatkaa myös toinen tänään ilmestynyt postaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti