perjantai 27. heinäkuuta 2012

Origamia kortissa

Simppelillä linjalla jatketaan. Tässä postauksessa esittelemääni origamimekon ohjetta oli pakko päästä heti kokeilemaan ja tässä lopputulos.


Paperit jälleen kerran My Mind's Eyen. Koristeena ainoastaan pätkä nauhaa ja muutama akryylitimantti. Mekko on kiinnitetty pohjaan kohotarrapaloilla, koska en uskonut liiman pitävän mekkoa paikoillaan. Itse tykkään lopputuloksesta kovasti, vaikka meinasin ensin jättää koko mekon käyttämättä. Kortin värimaailma on itselleni melko epätyypillinen, mutta alan pikkuhiljaa tykästyä turkoosiin ja sitä onkin jo eksynyt muun muassa meidän makuuhuoneen tehosteväriksi. Alkuperäistä ohjetta muokkasin sen verran, että leikkasin mekon helmaosaa hieman lyhyemmäksi, jotta se istuisi korttiin paremmin.

Jos aiot itse kokeilla samaisen mekon taittelemista, suosittelen tekemään ensin testiversion ohuemmalla paperilla. Tein näin itsekin ja huomasin, että paksumman kartongin taittelu on huomattavasti hankalampaa. Lisäksi taitokset ovat paksumpia ja näkyvät sen vuoksi paljon selkeämmin. Ei kannata siis heti hyökätä sen paperin kimppuun jota aiot käyttää lopullisessa tuotoksessasi, ainakaan jos omistat niitä vain yhden kappaleen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti