keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Virkattua

Mulla oli jo jonkin aikaa pyörinyt kaapissa pari kerää ylimääräistä trikookudetta. Harmaa kude oli jäänyt yli tekemästäni matosta ja valkoisen kuteen olin ostanut joskus ihan muuten vaan. Vähän ennen muuttoa koukuttelin kuteista pari koria meidän uuteen kylpyhuoneeseen. Tarpeeseen kyllä tulivat ja olivat vielä nopeita tehdäkin! Ohjeena käytin Suuren Käsityölehden mainoksen mukana tullutta ohjetta, mutta ohjeessa olleet kahvat jätin koreista pois.Tälläiset niistä sitten tuli:


Kummassakin korissa on yhtä paljon silmukoita, mutta jostain syystä harmaasta korista tuli silti isompi. Korit päätyivät siis meidän kylpyhuoneeseen säilömään pyykinpesuaineita ja muita tarpeellisia purnukoita.


Koreja kuvaillessani päätin räpsäistä kuvan myös kaaaaaaauan sitten tuunaamistani pyykkipojista. Pyykkipojat on päällystetty Etsystä ostamillani kangasteipeillä. Pyykkipoikienkaan ei siis tarvitse aina olla tylsiä. :) Pyykkipojat pyörivät valmiina laatikon pohjalla varmaan vuoden verran, mutta täällä uudessa kodissa ne on päässeet viimein käyttöön asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti