maanantai 2. heinäkuuta 2012

Askarteluhuone

Yksi parhaista asioista meidän muutossa oli se, että muuton myötä sain itselleni oman askarteluhuoneen. Edellisessä asunnossamme askartelupöytäni oli olohuoneen nurkassa ja kun ryhdyin askartelemaan... no sanotaanko näin, että sen kyllä huomasi koko olohuoneessa. Muuton myötä saamani huone on kooltaan melko pieni, mutta ajaa asiansa loistavasti. Vihdoinkin paikka, jonne saa levittää askartelutarvikkeensa täysin rauhassa. Nyt tekin pääsette kurkistamaan sinne. :)


Ensimmäisenä ovesta astuesta sijaitsee meidän vierassänky. Täysin askartelukäytössä huone ei siis ole, mutta ainakin tällä hetkellä tila riittää askarteluun mainiosti. Monen huomio kiinnittyy varmasti ensimmäisenä tuohon tapettiin, joka on puhdasta rakkautta. Oikean tapetin löytäminen tähän huoneeseen oli melkoisen työn ja tuskan takana. En edes halua laskea niitä iltoja, joina istuin koneen ääressä selailemassa erilaisia tapettivaihtoehtoja. Kun tämä tapetti ilmestyi silmieni eteen, tiesin välittömästi sen olevan juuri oikea. Kotimme on muuten tapetoitu melko vaaleilla sävyillä, joten halusin askarteluhuoneeseeni värikkään tapetin. Ja tässä tapetissa niitä värejä riittää! Kyseessä on siis Sandbergin Amelie sarjaan kuuluva Cecilia -tapetti. Huomatkaa myös meidän suloiset kissaneidit, jotka pitää huolen siitä, ettei vierassänky vahingossakaan jää liian vähälle käytölle. :)


Oven vasemmalla puolella on askartelupöytäni. Halusin pitää pöydän mahdollisimman tyhjänä, jotta siinä on hyvin tilaa askarrella. Tällä hetkellä pöydällä sijaitsee kuitenkin väliaikaisesti meidän tietokone, kunnes saadaan siirrettyä se lopulliselle paikalleen. Pöydän yläpuolella on kaksi Ikean seinähyllyä, joiden päällä on kätevä säilyttää usein tarvittavia tavaroita.


Pöydän takana on lipasto, joka kätkee sisälleen melkoisen määrän korutarvikkeita, papereita ja erilaisia työvälineitä. Lipaston päällä säilytän Big Shot -leikkuriani ja ihania salkkujani. Lisäksi lipaston päällä on pieni radio, koska askartelukin sujuu mukavammin musiikkia kuunnellen. :)

Mitä piditte askarteluhuoneestani?

Ps. Huomatkaa myös toinen tänään ilmestynyt postaus! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti