tiistai 17. heinäkuuta 2012

Päivä Tampereella

Tehtiin tänään visiitti vanhaan kotikaupunkiimme Tampereelle. Miehen piti lähteä sinne työasioissa ja päätin aikani kuluksi hypätä kyytiin katsomaan, onko parissa kuukaudessa mikään muuttunut (eipä juuri). 


Matkat kuluivat rattoisasti näitä pyörylöitä virkatessa. Arvaako joku mitä näistä on tulossa? :) Aloitin näiden virkkaamisen eilen illalla ja nyt on jo 69 pyörylää kasassa. Näihin tosin tulee vielä toinen kerros, joten tekemistä riittää. Näistä pyörylöistä lisää juttua myöhemmin. :)


Tampereelta tuli tehtyä myös pieniä ostoksia. Nämä muliinilangat ostin Koskikeskuksessa sijaitsevassa Merletosta. Edellisen postauksen lukeneet varmaan arvaavatkin mihin tarkoitukseen nämä hankin. :)


Toinen ostokseni olivat nämä puiset napit, jotka hankin Tuomiokirkonkadulla sijaitsevasta Harraste -nimisestä kaupasta. Näistäkin lisää sitten myöhemmin. :)


Kotiin päästyämme päätettiin antaa kurniville vatsoillemme ruokaa. Yleensä ruoka tulee tässä taloudessa tehtyä ja syötyä melko nopsasti, mutta tällä kertaa koitettiin nauttia sekä ruoan valmistuksesta että syömisestä. Koitettiin panostaa myös annoksen ulkonäköön, koska sehän on puoli ruokaa. Valmistettiin kanapastaa tällä ohjeella ja lopputulos oli oikein onnistunut. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa värikästä lankaterapiaa!

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Noita virkatessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle. :)

    VastaaPoista